Dierenpension

Op vakantie of een dagje weg?

Gun uw huisdier ook een fijne vakantie in een dierenpension

Soms is het beter voor uw huisdier om hem tijdens uw vakantie in een dierenpension te laten logeren. Hier bent u zeker van de juiste zorg voor uw dier en is hij in gezelschap van soortgenoten. Onze dierenverzorgers garanderen dat aan speciale wensen wordt voldaan. Heeft uw dier afwijkende verzorging nodig? Ook dit is geen probleem voor onze ervaren en gediplomeerde medewerkers.

Dierenpension De Lindehoeve is gespecialiseerd in honden, katten, konijnen en knaagdieren. Wij weten dan ook als geen ander hoe wij deze viervoeters moeten verzorgen en vermaken. Om besmetting te voorkomen zijn wij genoodzaakt om inentingen te verplichten. Wilt u meer informatie over De Lindehoeve bel dan naar: 0186 - 65 44 94.

Dagcrèche

Kan uw huisdier niet goed alleen zijn of gunt u uw dier wat extra gezelligheid? Dierenpension De Lindehoeve biedt u een oplossing: de dagcrèche! U brengt uw huisdier 's ochtends en haalt hem aan het einde van de dag weer op. De gehele dag krijgt hij de aandacht en gezelligheid die hij nodig heeft, meestal in gezelschap van zijn soortgenoten. 
 

Lang verblijf

Gaat u op vakantie, kunt u voor een langere tijd niet voor uw huisdier zorgen of gunt u uw huisdier een vakantie? Dierenpension De Lindehoeve neemt de dagelijkse zorg van u over en u weet zeker dat uw huisdier in goede handen is. In de winter zitten de dieren in de verwarmde verblijven en er is gedurende het hele jaar veel mogelijkheid tot buiten spelen.