Dierenpension

Een fijne vakantie voor uw huisdier in een dierenpension in Klaaswaal

 

Soms is het beter voor uw huisdier om hem tijdens uw vakantie in een dierenpension te laten logeren. Hier bent u zeker van de juiste zorg voor uw dier en is hij in gezelschap van soortgenoten. Onze dierenverzorgers garanderen dat aan speciale wensen worden voldaan. Heeft uw dier afwijkende verzorging nodig? Ook dit is geen probleem voor onze ervaren en gediplomeerde medewerkers.

Dierenpension de Lindehoeve is gespecialiseerd in honden, katten, konijnen en knaagdieren. Wij weten dan ook als geen ander hoe wij deze viervoeters moeten verzorgen en vermaken. Om besmetting te voorkomen zijn wij genoodzaakt om inentingen te verplichten. Wilt u meer informatie over Dierenpension de Lindehoeve? Bel dan naar: 0186-65 44 94.

Lang verblijf

Gaat u op vakantie, kunt u voor een langere tijd niet voor uw huisdier zorgen of gunt u uw huisdier een vakantie? Dierenpension de Lindehoeve neemt de dagelijkse zorg van u over. Zo weet u zeker dat uw huisdier in goede handen is. In de winter zitten de dieren in de verwarmde verblijven en er is gedurende het hele jaar veel mogelijkheid tot buiten spelen.

Vraag meer informatie aan