Honden

Hondenverblijf met speelweide in Klaaswaal

Houdt uw hond van rennen en ravotten? Dierenpension de Lindehoeve beschikt over meerdere speelweiden, waar uw hond drie keer per dag onder toezicht buiten kan spelen. In de zomermaanden kan uw hond in ons hondenverblijf lekker in het hondenbadje spelen en in de winter is het heerlijk vertoeven in onze verwarmde verblijven. 


Onze ervaren medewerkers houden nauwkeurig in de gaten welke honden goed met elkaar overweg kunnen. Zo voorkomen wij vechtpartijtjes die stress kunnen veroorzaken bij de viervoeters. De meeste honden voelen zich al na een paar uur thuis in ons hondenverblijf! 

Meer weten? Neem contact op!

Verplichte inentingen

Om besmettingen te voorkomen en zo te zorgen dat uw huisdier ook gezond blijft, zijn wij genoodzaakt een aantal inentingen te verplichten bij ons hondenverblijf. Het is aan te raden dit ruim voor het verblijf bij Dierenpension de Lindehoeve in orde te maken. Wij vragen u aan te tonen welke inentingen uw dier heeft gekregen.

Houdt u er aub rekening mee dat als u de inenting voor de kennelhoest laat geven in plaats van de neusenting, dat deze bij de eerste keer geven na drie weken nogmaals herhaald moet worden voor volledig bescherming.

De neus-enting is direct 1 jaar geldig. 

 

 Ziekte:
 
 Inentingen niet
 ouder dan:
 Inentingen niet korter
 geleden gegeven dan:
 DHP (cocktail enting  om de 2 jaar   3 weken 
 L4 (ziekte van Weil)  1 jaar   3 weken 
 Kennelhoest   1 jaar   3 weken
Katten